top of page

Rafting și adrenalină pe Jiu

Pret

45 euro/pers

Durată

4 ore

Rafting și adrenalină pe Jiu

Jiul oferă conditii foarte bune pentru rafting cu barca mare aproape tot anul. Este cunoscut ca unul dintre cele mai antrenante rauri din tară, fiind favoritul multor dintre clientii nostrii. Daca vreti adrenalina din plin vă recomandam Jiul!

Caracteristici:

Jiul este un râu în sudul României. Se formează prin unirea Jiului de Est cu Jiul de Vest în apropiere de Petroșani. Izvoarăște in Carpatii Meridionali (in Godeanu si in Parang) , strabate mai multe unitati (Depresiunea Petrosani, Depresiunea Targu Jiu, Podisul Getic,Campia Romana) si primeste ca afluenti principali pe Motru si Gilort. Este un râu învolburat, cu debit mare.

Traseul canion de pe Jiu este unul din cele mai spectaculoase traseuri de rafting din ţară. Râul învolburat curge într-o albie îngustă marginită deseori de stânci de mai multe zeci de metri. Râul are foarte multe curbe, este plin de stânci pe care trebuie să le ocolim în timp ce ne lovim de valuri care ne udă din cap până în picioare. Pe traseul 2 râul devine mai lat, însă pe nivel de apă crescut valurile sunt uriaşe. În 2 zile putem încerca amândouă trasee.

Trasee:

1. Traseu canion, amonte de Lainici, grad de dificultate: WW II-III+ (avansat)

2. Traseu aval de canion, grad de dificultate: WW I-III+ (uşor-avansat)

Periooadă ideală:

apr-oct

Număr minim:

8 pers

Prețul include

În preț nu este inclus

• echipament profesional de rafting (barcă, vâsle, vestă de salvare, costum şi încălţăminte din neopren, cască de protecţie)
• instructaj
• serviciul ghizilor (atestaţi IRF)
• poze făcute pe apă

• tranport la faţa locului
• masă
• cazare

Activitatile sunt coordonate de ghizi experimentati si brevetati de Federatia Internationala de Rafting in conditii de protectie si siguranta maxima.

Rezervă-ți locul la unul din următoarele evenimentele:
bottom of page